image


startpagina  |   wie zijn wij  |     producties  |   sponsors  |   reservatie  |   links    
 

Tien kleine Indiaantjes
Moderne versie van de Agatha Christie klassieker

Auteur:
Agatha Christie
Regisseur:
Gie Beullens
Link naar een aankondigingsfilmpje op YouTube


Klik hier om foto's te zienhet verhaal

Wie kent het niet, al was het maar de titel, dat overbekende boek van Agatha Christie 'Tien kleine negertjes' - later om etno-politieke redenen omgedoopt naar 'Tien kleine indiaantjes'?

Het verhaal, gebaseerd op een kinderrijmpje, vertelt ons over de tien mensen die allen een vage uitnodiging kregen om zich naar een klein eilandje voor de Britse kust te begeven, waar een rijke man er een geïsoleerd landgoed op nahoudt.

De tien zijn allen bijzondere figuren, ieder met zijn of haar eigen geheim dat ze koste wat kost verborgen wensen te houden.
Bij hun aankomst horen ze een plaat waarin ze één voor één van een misdrijf beschuldigd worden waarna ze, opnieuw één voor één, om het leven komen. Vergif, verdrinking, ophanging, geen wijze van overlijden is daarbij te ver gezocht.

Met 'Tien kleine indiaantjes' brengt Dzippie u een klassieke thriller. U wordt meegezogen in het verhaal en zit van begin tot einde op het tipje van uw stoel, vol ongeduld om uit te vissen wie nu eigenlijk de moordenaar zal blijken te zijn, maar toch ook angstig om wat er nog gebeuren zal.

Er wacht u met deze klassieker dan ook een avond vol avontuur en spanning, doorspekt met de typische droge humor van de Engelse 'upper class', waarvan we denken dat het u zal vastgrijpen tot de moordenaar en zijn of haar motieven gekend zullen zijn.


de acteurs

Wim Hambrouck, Chloë Morioux, Sander Neyens, Livio Loonbeeck, Elias Bosmans, Michel Verhoeven, Ireen Ameel, Ylke Bruggeman, Lara Van Audenhoven, Helena Vanrespaille, Robin Vanuyck.speeldata:

Vrijdag 22 maart 2013 om 20u
Zaterdag 23 maart 2013 om 15u en 20u

locatie:

C.C. Wagehuys Leuven© 2008-2013 K.T. De Dijlezonen
e-mail: info@dijlezonen.be | URL: www.dijlezonen.be | website: Johan Vleminckx